Veldink4kids is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van moderne, eigentijdse kinderrolstoelen. Daar staan wij om bekend. Je eigen persoonlijkheid onderstrepen met je eigen rolstoel! Want iedereen is uniek.
Elke rolstoel is maatwerk in optima forma! Wij gaan pas aan de slag na nauwkeurige inventarisatie door onze adviseurs van de maten en wensen. Alles geheel op maat, voorzien van de juiste functionaliteit en geheel naar jouw eigen smaak!
Een optimale zithouding voor ieder kind en een goede functionaliteit van de rolstoel is één van de belangrijkste opdrachten voor Veldink4kids. De rolstoel wordt zo opgebouwd dat ieder kind optimaal ondersteund wordt. Door onze jarenlange ervaring als specialistische producent op het gebied van handbewogen kinderrolstoelen kunnen wij aan vrijwel alle extra wensen inzake aanpassingen tegemoetkomen. Samen met ouders, therapeuten en adviseurs realiseren wij de meest optimale oplossing.

No Limits

Of het nu gaat om individualiteit, functionaliteit, kwaliteit, bewegingsvrijheid en/of keuze vrijheid, niets is ons te gek. Zolang we het maar samen doen. Met 1 gezamenlijk doel. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!
Kom langs, op stand 211, om je uitgebreid te laten informeren over onze verschillende Kiddo basismodellen! Ze staan klaar om te bekijken en te proberen. Tot dan,
Het Veldink4kids Team

Klik hier voor meer informatie.