United Care is dé til- en transferspecialist van Nederland. Om de beste producent van til- en transferhulpmiddelen te blijven, richten wij ons op het verbeteren van kwaliteit, techniek en service. Wij ontwerpen, innoveren en produceren diverse hulpmiddelen om zorgvragers kwalitatief goede zorg te bieden. Onze producten maken het mogelijk de zorgvrager zo veel en zo lang mogelijk zelfstandig te bewegen. Hierdoor kunnen actieve hulpvragers in hun eigen huis blijven wonen en werken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat zorgverleners in een prettige omgeving werken waarin zij de grenzen van fysieke belasting niet hoeven te overschrijden.

In Nederland is United Care de enige producent in tilliften. Voor de komende jaren willen wij ons richten op productinnovatie. Het gebruikersgemak van onze tilliften dient aan te sluiten bij de veranderingen en de trends in de zorg. Met onze kennis en kunde zijn wij in staat om vroegtijdig op deze veranderingen en trends in te springen. Hierbij speelt ook de goede relatie met onze opdrachtgevers een grote rol. Door het onderhouden van contacten zijn wij op de hoogte van wat er in de zorg speelt en hoe onze producten en diensten in de praktijk worden ervaren.
Voor het uitvoeren van onze strategie hanteren wij een aantal termen. Naast kwaliteit en service, die we hoog in het vaandel hebben, staan wij voor: Professionaliteit van een groot bedrijf, Flexibilteit van een MKB bedrijf en Betrokkenheid van een familiebedrijf. Deze termen en onze noordelijke nuchterheid geven duidelijk weer wat onze opdrachtgevers van ons mogen verwachten.
Lees meer over United Care.