Quattron produceert al vele jaren maatwerk ligortheses. Door de juiste ondersteuning, input en comfort te bieden bij de lighouding, kunnen verzorgbaarheid en mobiliteit worden gewaarborgd.
Bij hoge spierspanningen en spasmes zorgt de perfecte pasvorm van de orthese voor een groot contactoppervlak waardoor het lichaam door de vele sensorische input kan ontspannen.
De ligortheses worden volledig op maat gemaakt zodat de best mogelijke ondersteuning gegeven kan worden. Een orthese kan bijvoorbeeld ondersteuning bieden wanneer de benen naar buiten vallen bij het liggen (kikkerstand), maar ook bij contractuurstanden (spierverkortingen) in heup en knie. Ook wordt het decubitusrisico verkleind omdat het kussen de druk verdeeld en de hielen in de ligorthese altijd vrij liggen.
Met de ligortheses van Quattron kan een comfortabele en ontspannen lighouding worden gecreëerd terwijl het lichaam optimaal wordt ondersteund.

We vertellen u graag meer over onze producten. U bent welkom bij onze stand op de beursvloer en voor meer informatie kunt u ook kijken op de website.