Waar kan ik je blij mee maken?
Het klinkt misschien gek maar volgens ons is dit hetgeen waar het uiteindelijk om draait. Gekscherend zeggen we weleens tegen elkaar: “Wat een mooi maar raar vak hebben we eigenlijk”.

Iemand in een rolstoel had er liever niet een gehad. Het is iets heel anders dan een fiets of een tv kopen. Dus het uitgangspunt mag nooit de rolstoel of het schuimpje zijn waar je in zit.

Soms is niets doen zelfs beter. Uiteindelijk moet iemand beter af zijn in en met de dingen die we voor hem of haar doen. Uniek proberen te zijn in wat je doet: daar geloven we echt in.

Wat doen wij?
Ortho Innovatief laat in combinatie met Sitcare kinderen en (jong) volwassenen zitten die daartoe niet in staat zijn of daarbij klachten ervaren. Dit doen we op een manier die je voorheen waarschijnlijk nog niet hebt ervaren.

We onderzoeken eerst wat er voor jou nodig is om goed te kunnen zitten en pas daarna gaan we aan de slag met jouw zitoplossing.

Een mooie uitdaging
Voor complexe zitproblemen zijn standaard rolstoelen niet altijd een optie. Wij vinden het een mooie uitdaging om met behulp van onze uitgebreide technologie en kennis oplossingen te ontwikkelen of producten te combineren.

Hierdoor hebben wij al veel mensen comfortabel en goed laten zitten die dat voorheen niet konden. Ze kunnen nu dingen doen die ze anders niet hadden kunnen doen, zoals: zelf rijden in hun rolstoel, in een vliegtuig zitten, schommelen, enzovoort. Dit geeft ons energie.

Website Ortho Innovatief