Vrijdag 30 oktober van 11.30 uur.
Titel: denk in mogelijkheden voor het volgen van onderwijs
Workshoporganisator: Babbage
Spreker: Joost van Loon

Wij streven naar een samenleving waarin iedereen succesvol kan leren, studeren, werken en kan deelnemen aan de maatschappij. Dit begint bij onderwijs toegankelijk maken voor iedereen.
Door de sterke ontwikkeling van moderne technische hulpmiddelen is dit gelukkig steeds vaker mogelijk. Deze hulpmiddelen kunnen de gevolgen van een motorische beperking verminderen zodat kinderen steeds vaker in staat zijn om optimaal hun mogelijkheden te benutten en onderwijs te volgen.

Laat je tijdens deze workshop inspireren door Joost van Loon die zijn persoonlijke ervaringen in het studeren en werken met een functiebeperking deelt. Door het effectief compenseren van zijn beperking door de inzet van ondersteunende technologie was hij in staat zijn studie succesvol af te ronden. Hij werkt inmiddels al meer dan 10 jaar bij Babbage als operationeel directeur. In deze functie adviseert hij onder andere mensen met een functiebeperking over de oplossingen die er zijn om volwaardig deel te kunnen nemen aan de maatschappij.

Comments are closed.