Human Protection helpt je bij het bieden van zoveel mogelijk vrijheid en veiligheid bij onrust en risicosituaties. In de praktijk betekent dit dat wij met name ingezet worden bij risicosituaties zoals valgevaar, vrijheidsbeperkende maatregelen, alternatieven voor fixatie, delier en onbegrepen gedrag.

Wanneer een situatie van onrust, omgezet kan worden in een situatie van rust, wordt de werkdruk voor de zorgverlener verminderd en wordt de kwaliteit van leven van de zorgvrager, samen met het gevoel van veiligheid, voor beiden vergroot.

Het minst beperkende, het meest inzetten
Het terugdringen van onrust, voorkomen van fixeren en de minst beperkende interventie het meest inzetten is de basis van Human Protection en haar oplossingen.

Door onze vier thema’s, onrust en veiligheid, voorkomen van verveling, leren en zelf ervaren en herkenning en beleving, structureel door te voeren in je organisatie kun je grip krijgen op onrust en de bijbehorende risico’s binnen je organisatie.

Onrust en veiligheid
Onrust en veiligheid is een groot onderwerp in de zorg en Human Protection heeft hier vele oplossingen voor. Ons assortiment varieert van diverse soorten tentbedden tot anti-slipsokken en alles wat daar tussen in zit om onrust te managen en een veilige zorgomgeving te creëren.

De Safety Sleeper biedt net als onze andere tentbedden een gevoel van veiligheid en geborgenheid. De Safety Sleeper is specifiek gemaakt voor kinderen met speciale behoeften met name in de thuissituatie. Daarnaast biedt het ouders met kinderen de mogelijkheid om ook tijdens reizen een veilige slaapsituatie te creëren.

Naar de website van Human Protection.