Eduqi is ontstaan uit de behoefte om reguliere zorg, alternatieve zorg en onderwijs met elkaar te verbinden. De kennis die wij hebben opgedaan in diverse opleidingen en functies in zorg en onderwijs willen we uitdragen in de vorm van training en coaching.
Uit diverse onderzoeken en therapeutische disciplines blijkt dat bewegingsontwikkeling en ontlading van stress belangrijke componenten zijn voor ontwikkeling en gezondheid.
Wij zijn er van overtuigd dat het lichaam een natuurlijk zelf-herstellend vermogen heeft en een complementaire benadering het beste werkt. Daarom is er bij EduQi aandacht voor de manier waarop je het zelf-herstellend vermogen van het lichaam kunt activeren en versterken.
Oefeningen die zeer krachtig ondersteuning bieden zijn `De building block activities` uit de methodiek Movement Based Learning van Cecilia Koester. Ze zijn eenvoudig, effectief en óók geschikt voor kinderen met (complexe) uitdagingen. Dit is één van de methodes die EduQi toegankelijk wil maken voor iedereen.
Eduqi start met trainingen Movement Based Learning en Brain Gym®104. Daarnaast zullen er aanvullende trainingen voor bewegingsontwikkeling en complementaire trainingen ter ondersteuning van de gezondheid volgen.

Hartelijke groet,

Team EduQi
Maria Louise Booisma
Jenneke van Dijk
www.eduqi.nl
teameduqi@gmail.com