overal een veilige slaapplaats voor kinderen  met een beperking

Veilig slapen buitenhuis
Logeren bij opa en oma, een bezoekje aan vrienden, op vakantie. Voor kinderen die thuis in bedbox slapen is dat minder vanzelfsprekend. Gezinnen zijn aan huis gebonden. Studenten van de TU Delft ontwikkelden een oplossing: CloudCuddle.

Eenvoudig in gebruik
In een handomdraai verandert CloudCuddle een standaard bed in een veilige en comfortabele slaapomgeving. Het is met vijf minuten gebruiksklaar. Veel kinderen worden rustiger in een CloudCuddle. Een positief neveneffect dat we vaak terugkrijgen bij kinderen met autisme.

Meer vrijheid-minder stress
Meer vrijheid, minder stress voor iedereen die betrokken is bij een zorggezin. Dit filmpje van MaatschapWij illustreert hoeveel impact een CloudCuddle kan hebben.

Logeren – vakantie – dagverblijf – ziekenhuis
CloudCuddle is lichtgewicht (3,5 kg) en compact. Hij past in een weekendtas en is geschikt voor vrijwel ieder 1-persoons matras. Je bent veel minder afhankelijk van voorzieningen bij familie en vrienden of je vakantieadres. Ouders gebruiken CloudCuddle ook voor een extra nacht bij de opvang of bij een ziekenhuisopname.

Vergoeding
Verzekeraars geven nog geen vergoeding voor CloudCuddle, steeds meer gemeentes   wel. En soms doen ouders een beroep op speciale fondsen. Kijk op onze website onder ‘ervaringen’ of onder product/vragen.

Proefweekend
Iedereen die geïnteresseerd is, mag de CloudCuddle altijd eerst thuis testen. Je kunt je aanvraag eenvoudig plaatsen via onze website.